Մեզ քիմիական գենոցիդի են ենթարկում. թույնը հասարակ սննդի մեջ

EnterTrain-ը ներկայացնում է ամենավնասակար մթերքները:

 

 

 

 

 

1. Հում ապխտած երշիկեղեն

Մթերքները պետք է հնարավորինս շուտ խանութներ հասնեն, ուստի միսն ապխտելու համար օգտագործում են ֆորմալդեհիդ պարունակող հեղուկներ:

2. Գետնանուշ

Առանց պետունիի գեն թունավոր նյութի ներարկման այդ մթերքը չի կարող երկար պահպանվել:

3. Կարմիր ձկնկիթ

Այս մթերքի պիտանելիության ժամկետը շատ կարճ է, այն երկարաձգելու համար արտադրողները ձկնկիթի վրա աղ են ցանում, սառեցնում են կամ դրան ուրոտրոպին են ավելացնում: Որպես հետևանք՝ ֆորմալդեհիդ է ստացվում:

4. Սառնաշաքար

Արտադրանքի ինքնարժեքն էժանացնելու համար արտադրողներն ուժեղ քիմիական հյութ են ավելացնում:

5. Շպրոտ

Պարունակում է քաղցկեղածին նյութ՝ բենզպիրեն:

6. Պիտանելիության երկար ժամկետով կաթնամթերք

Ըստ մասնագետների՝ 2 շաբաթից ավել պիտանելիության ժամկետով կաթը հաստատ հակաբիոտիկներ է պարունակում:

7. Ձմերուկ

Հիշեք սեզոնայնության մասին թունավորման զոհ չդառնալու համար:

8. Հավի միս

Խանութներում կարելի է հանդիպել միայն բրոյլերների միս, որոնք շատ դժվար է աճեցնել առանց աճի հորմոնների:

9. Հալած պանիր

Հալած պանիրը փչացած կոշտ պանրի և պանրագործական այլ մնացորդների վերամշակման արդյունք է: Ըստ շատ գաստրոէնտերոլոգների՝ այս մթերքը չի յուրացվում օրգանիզմի կողմից:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց EnterTrain

Աղբյուրը

loading...

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *