Պատրաստեք կոճապղպեղի գարեջուր, որ կբուժի արթրիթը, կնվազեցնի արյան մեջ խոլեստերինի և շաքարի քանակը

 

Կոճապղպեղը բժկության մեջ շատ հիվանդությունների դեմ է օգտագործվում: EnterTrain-ը առաջարկում է տան պայմաններում պատրաստել կոճապղպեղի գարեջուր, որի օգտագործումը կբուժի մի շարք հիվանդություններ:

 

 

 

 

Բաղադրությունը

200 գ մաքրած և մանր կտրատած կոճապղպեղ
450 մլ զտված ջուր
225 գ շաքար
115 մլ գազավորված ջուր
Մի քանի կաթիլ կիտրոնի հյութ

Պատրաստման եղանակը

Ջուրը լցրեք կաթսայի մեջ և հասցրեք եռման աստիճանի: Եռացող ջրի մեջ լցրեք կոճապղպեղը, մեղմ կրակի վրա եփեք 5 րոպե: Կրակը անջատեք, կաթսան վերցրեք վրայից և թողեք 20 րոպե: Քամեք հեղուկը: Առանձին տարայի մեջ պատրաստեք շաքարաջուրը: Շաքարը լուծեք 1 բաժակ եռացրած ջրով: Կոճապղպեղի կես բաժակ ջրին խառնեք 1/3 բաժակ շաքարաջուր և կես բաժակ գազավորված ջուր: Ավելացրեք մի փոքր օրգանական մեղր և կիտրոնի հյութ:

Կոճապղպեղի գարեջրի օգտակարությունը

Այս գարեջուրը բարելավում է մարսողությունը, նվազեցնում է արյան մեջ շաքարի և խոլեստերինի քանակը: Կանխում է գրիպը և մրսածությունը, լավացնում է արյան շրջանառությունը և կանխում քաղցկեղը:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց EnterTrain

Աղբյուրը

 

loading...

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *